Tallberg Elektro AS

Vår historie

Firmaet ble etablert 1947 av Sven Tallberg og Nils Nilsen med butikk og installasjonsavdeling i Oscars gate 19 i Oslo. Installasjonsavdelingen flyttet i 1974 til Underhaugsveien 1 og forandret navn til Tallberg Elektro AS med installatør Sven Tallberg. Butikken i Oscars gate ble senere nedlagt.

I 1981 overtok Leif Hoff som eier, daglig leder og installatør. Han hadde da vært ansatt i firmaet siden 1954 som montør og senere saksbehandler. I dag er det hans sønner Øivind og Tore Hoff som driver firmaet videre.

I 1999 flyttet vi fra Underhaugsveien til Gunnar Schjelderups vei 9 på Storo. Den 1. april 2019 flyttet vi til Stanseveien 4 i Oslo

Visjon

Tallberg Elektro skal være en mellomstor aktør med fokus på service, kvalitet, gode løsninger og kontinuerlig forbedring. Vår ambisjon er å være første valget i vårt segment. Vi skal bidra til trygghet i alle ledd for leverandører, kunder og ansatte. Vi skal kjennetegnes av kvalitet og service fra øverste nivå.Kjerneverdier

Kvalitet – Kvaliteten på produktene og arbeidet skal være av ypperste kvalitet.

Service – Vi skal være best på service og kundene skal få den hjelp de trenger til rett tid.

De beste løsningene – Vi vet at hver kunde er unik og at alle har forskjellige behov, vi skal strebe etter å gi hver enkelt kunde den beste løsningen for seg.

Kontinuerlig forbedring – Tallberg skal alltid strebe etter å kontinuerlig forbedre seg, hvorav det er kunnskap, arbeidsprosesser eller gjennomføring.

Kontakt oss

Klikk her om du vil ta kontakt med oss

Kontakt

Sertifikater