Medlem av Norgeseliten logo

microsense-komfyrvakt-lb167-micromatic-miljobilde1-toppbilde.jpg

Komfyrvakt bakgrunnsbilde.jpg

MicroSense® komfyrvakt

MicroSense® er den minste og mest avanserte komfyrvakten på markedet. Med patentert selvlærende funksjon, unik fleksibilitet og særdeles diskret utseende sørger denne komfyrvakten for optimal funksjonalitet og sikkerhet på kjøkkenet ditt. 

microsense-tekstbilde-markedets-minste-micromatic.jpg

Supertynn

MicroSense er markedets minste sensor og består av en liten sensor som overvåker kokeplatene, og en komfyrstikkontakt som kutter strømmen før en brann kan oppstå. 

Sensoren er utviklet til å bli så slank og nøytral som overhodet mulig. Resultatet er en diskret og lekkert utformet sensor, som bygger kun 11mm! Sensoren leveres i tre nøytrale farger, og blir nærmest usynlig under kjøkkenviften. Hemmeligheten bak konstruksjonen av et så kompakt, men samtidig avansert produkt, er utviklingen av en helt ny programvare og måleteknikk som gjør det mulig å drive mikroprosessorer med minimalt energiforbruk.

microsense-tekstbilde-3farger-micromatic.jpg

Selvlærende

Sensoren har en patentert selvlærende funksjon og tilpasser seg det enkelte kjøkken, så vel som brukerens matlagingsvaner. Over tid stiller den seg inn etter normale temperaturområder.

 Sikker

MicroSense er et gjennomtestet kvalitetsprodukt, godkjent i henhold til Europanormen NEK EN50615 og godkjent av Forsikringsselskapenes Godkjenningsnevnd (FG).

Den viktige komfyrvakten 

Allerede i 2010 kom det krav i NEK 400 om fastmontert komfyrvakt i alle private kjøkken med nytt elektrisk anlegg. I kjøkken fra før 2010 er ikke komfyrvakt påbudt, men fortsatt sterkt anbefalt som et av boligens viktigste sikkerhetstiltak mot brann. Ta kontakt med din Norgeseliten-elektriker i dag for å avtale tid for montering av MicroSense. Til syvende og sist handler det om bedre sikkerhet for familie og hjem – det som betyr aller mest.  

This site uses cookies. For more information click here.